Huisartsenpraktijk

Van Soerland

Hoofdweg 174
3067 GJ Rotterdam
T: 010 4200938


E-mail de praktijk

Spoednummers

08.00-17.00u

010 - 4204757

17.00-08.00u
weekend+feestdagen

010 - 2799262

Nieuws

Geachte patiënt,

 

Op deze pagina zullen wij u op de hoogte brengen van actuele informatie, onder andere:

  • data griepprik
  • vakanties / afwezigheid huisartsen

 

 

13-06-2018
Privacy beleid

Wat doet de huisarts met mijn persoonlijke gegevens?  De huisartsen van HAP Van Soerland gaan zorgvuldig om met uw persoonlijke gegevens. Uw gegevens worden alleen gebruikt als dat nodig is voor de behandeling. De gegevens worden zorgvuldig bewaard. Voortdurend wordt een back-up gemaakt van de digitale patiëntengegevens.  Wie kan mijn gegevens bekijken?  Alleen medewerkers van de praktijk die daar toestemming voor hebben, kunnen de gegevens van patiënten bekijken. Zij moeten zich houden aan de geheimhouding..  Waar worden mijn gegevens voor gebruikt?  Uw gegevens worden alleen gebruikt voor de behandeling of zo nodig in belang van andere doeleinden (medische informatieverstrekking na uw toestemming).   Hoe lang bewaart de huisarts mijn gegevens? Medische gegevens worden minimaal vijftien jaar bewaard, tenzij het voor uw gezondheid belangrijk is dat ze langer worden bewaard.

Onze website is AVG proof

18-12-2015
Geografisch praktijkgebied HAP Van Soerland

Geografisch gebied

De praktijk ligt in de deelgemeente Prins Alexander, gemeente Rotterdam. De praktijk rekent in de  deelgemeente de wijken Lage Land, Oosterflank, Prinsenland, Capelle Schenkel, een deel van Kralingen (tot deb Willem Ruyslaan) tot haar werkgebied.

18-12-2015
Klachtenregeling

Alle medewerkers van onze huisartsenpraktijk proberen hun werk zo zorgvuldig mogelijk te doen. Aan elke patient dient immers een zo goed mogelijke zorg te worden verleend en iedereen dient de aandacht te krijgen waarop hij of zij recht heeft.

We staan hierbij open voor uw aanmerken. Heeft u suggesties om de kwaliteit van onze praktijkvoering verder te verbeteren, dan horen we dit graag.

Ook als u ontevreden bent over de behandeling, kunt u dit aan ons kenbaar maken.

Conform de wettelijke eisen is de praktijk aangesloten bij een externe klachtenregeling, zijnde Eerstelijns Klachten regeling Rijnmond.

herhaalrecepten

Voor het opgeven van herhaalrecepten klikt u
op dit vakje. Na het invullen van uw naam, adres, geboortedatum en de naam van uw apotheek kunt u aangeven welke medicijnen u wilt bij bestellen.

e-mailconsult

Wij bieden u de mogelijkheid een vraag
per e-mail te stellen aan een
van de huisartsen of onze praktijkondersteuner.
 

nieuwe patiënten

Nieuwe patiënt kunnen zich op deze manier aanmelden in onze praktijk.
Hier vindt u de procedure.
 

-->